X
تبلیغات
آشپزی لیدی الهام - کیک شکلاتی/کاکائویی (HERSHEY'S "PERFECTLY CHOCOLATE" Cake)

این دستور یکی از قدیمی ترین و بهترین دستورهای کیک کاکائویی/شکلاتی می باشد. که با دخل و تصرف به شکل زیر تبدیل شده است. اصل این دستور از سایت Hershe's kitchen ترجمه شده است. می توانید مطمئن باشید که هر کس این کیک را بخورد یا از شما درخواست پخت مجدد خواهد نمود و یا طرز تهیه آن را خواهد خواست.
هر 4 تصویر متعلق به 4 کیک شکلاتی می باشد که در عرض یکی دو ماه  به 4 مناسبت مختلف پخته شده است.






مواد لازم:

آرد                          2 پیمانه و سه چهارم پیمانه

شکر                       2 پیمانه

تخم مرغ بزرگ          2 عدد

پودر کاکائو               سه چهارم پیمانه

شیر                       1 پیمانه

روغن مایع                سه چهارم پیمانه (یا یک دوم پیمانه +  یک چهارم پیمانه کره)

جوش شیرین            1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر               2 قاشق چایخوری

وانیل                      یک چهارم قاشق چایخوری

محلول نسکافه         1 پیمانه ( 3 قاشق چایخوری نسکافه در یک پیمانه آب حل شود)


قبل از تهیه:

-          تمامی مواد به خصوص تخم مرغ به دمای اتاق برسد.

-          آرد به همراه جوش شیرین و بکینگ پودر دو بار الک شود.

-          پودر کاکائو الک شده و به آرد افزوده شود و خوب مخلوط گردد و مجددا با هم برای بار سوم الک شوند.

-          اگر شیر پرچرب باشد بهتر است.

-          در خصوص شکر، من شکر را اندازه گیری می کنم سپس کمی (تأکید می کنم کمی) در دانه ساب پودر می کنم. به دلیل اینکه دانه های شکر مورد استفاده ما کمی درشت تر از حد معمول است. است این کار صرفاً باعث میشود دانه های شکر ریزتر شوند.

-          حدود يك ربع قبل از پخت فر را روشن می نماییم.

-          قالب را با روغن جامد یا کره (با روغن مایع خیر) چرب می نماییم. سپس آرد پاشی می کنیم. یعنی کمی آرد به قالب می باشیم این کار باعث می شود که کیک به آسانی از قالب جدا شود. البته قالبهای سیلیکونی نیازی به آرد پاشی ندارند. ضمناً می توانیم از کاغذ روغنی نیز استفاده نماییم.

 

طرز تهیه :

1-     ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم تا شکر کاملا در تخم مرغ حل شده و  مایع کرمی رنگی به دست آید و کمی سبک شود.

2-     بعد روغن مایع اضافه کرده و مجددا کاملا هم میزنیم

3-     سپس شیر را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

4-     آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو را که با همدیگر الک کرده ایم و بتدریج به مایه کیک اضافه میکنیم  و با لیسک هم می زنیم.

5-     در این فاصله نسکافه ی حل شده را هم با مواد مخلوط میکنیم .

6-     مواد را داخل قالب ریخته و سه بار به روی میز می کوبیم تا هوای اضافی آن خارج شود و به مدت یک ساعت با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد در فر قرار می دهیم تا بپزد. باز بسته به حرارت فر، بعد از 45 دقیقه چک کنید .

7-     بعد با خلال دندان تمیز یا چاقو چک کنید و ببینید که آیا کیک کاملاً پخته شده است یا نه. اگر خلال تمیز بیرون آمد و مایه ای به آن نچسبید کیک ما پخته است.

8-     بعد از اینکه از قالب را از فر بیرون آوردیم حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت اجازه می دهیم تا کمی خنک شود و سپس از قابل خارج می نماییم.

 


نکات:

1-     اگر حرارت پختن کیک زیادتر از حد باشد یا ظرف آن خیلی بزرگ باشد، کیک پف نمی کند و خراب میشود.

2-     در ۲۰ دقیقه اول نباید در فر را باز کرد یا به آن ضربه زد، زیرا پف کیک می خوابد.

3-     بهم زدن بیش از حد آرد و الک نکردن آن باعث میشود که کیک پف نکند.

4-     اگر کیک زیاد در فر بماند روی آن سفت می شود.

5-     کم به هم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ باعث زبری کیک می شود.

6-     اگر فر بیش از حد داغ شود، کیک می ترکد.

7-     اگر کیک خوب پخته نشود حالت آبدار و خام بخود می گیرد و داخل آن پوک نمیشود

8-     برای داشتن یک کیک شکلاتی خوشمزه، خرید پودر کاکائوی اعلا الزامی است.

9-     زمانیکه کیک کاملا خنک شد می توانیم آن را به صورت دو لایه یا سه لایه برش دهیم و با فراستینگ شکلاتی،یا خامه فرم گرفته و گردو خرد شده و موز حلقه شده تژئین نماییم.

10-بهتر است این کیک را یک روز قبل از تژئین آماده نمایید تا کاملاً خنک شود.

11-برای اجتناب از برش کیک می توانیم به جای یک قالب در دو قالب بریزیم و کیک دو لایه داشته باشیم.

12- هر 4 تصویر متعلق به 4 کیک شکلاتی می باشد که در عرض یکی دو ماه  به 4 مناسبت مختلف پخته شده است.


 

 کیک شکلاتی و چیز کیک آناناس به مناسبت تولد خودمانی ام:




1-     فراستینگ (رویه) شکلاتی:(Hershey's PERFECTLY CHOCOLATE FROSTING)

 

مواد لازم: کره یا مارگارین:       یک دوم پیمانه

پودر کاکائو:                          دو سوم پیمانه

نثار قند:                              سه پیمانه

شیر:                                  یک سوم پیمانه (یا خامه)

وانیل:                                 مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. فقط ذوب شود ولی نجوشد.

سپس در ظرفی ریخته و کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

سپس کمی نثار قند و کمی شیر (یا خامه) مجددا کمی نثار و کمی شیر به این ترتیب مدام هم می زنیم تا مایه خوب پف کند

در انتها وانیل را اضافه کرده و مدام هم می زنیم .

در صورت نیاز می توانیم مقداری شیر به آن بیفزائیم. فراستینگ اکنون آماده است تا کیک را با آن تزئین نماییم.

با این مقدار مواد حدود 2 پیمانه فراستینگ شکلاتی خواهیم داشت.

 

2-     سس شکلات:

 

مواد لازم:

پودر کاکائو:                 نصف پیمانه

پودر نثار فند:               یک پیمانه

آب جوش یا شیر داغ:   یک پیمانه سر خالی

 

طرز تهیه:

کل مواد را در مخلوط کن ریخته و یا در ظرفی ریخته و به خوبی با همزن هم می زنیم تا شکر در آب حل شده و مایه نسبتاً غلیظ شود ولی در کل نوعی سس است و شل.

ضمناً اگر در تهیه آن از آب استفاده شود تا چندین ماه قابلیت نگهداری در یخچال را در ظرف در بسته دارد.


3- سس گاناش: دستور به زودی.

 

 



تاريخ : سه شنبه 1391/12/22 | 16:11 | نویسنده : لیدی الهــام |